Termeni si Conditii

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului euroatlantic-clubsibiu.ro

INTRODUCERE
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului euroatlantic-clubsibiu.ro  de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor a conținutului de pe acest site.

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului euroatlantic-clubsibiu.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB.

Informațiile prezente sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB. ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile și ofertele ASOCIAȚIEI SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului euroatlantic-clubsibiu.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI
Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre Asociație, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB  își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră, fără a avea caracter de newsletter.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul euroatlantic-clubsibiu.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB în vederea soluţionării de către ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB a cererilor, întrebărilor şi cerințelor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ASOCIAȚIA SIBIU EUROATLANTIC BUSINESS CLUB va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.